Me 8 butona të ndryshueshëm, ZC8 EU ofron mundësinë për zgjedhjen e burimeve, kontrollin e volumit, etj në një sistem audio. Këto funksione lejojnë përdoruesit të adaptojnë dhe të ndërveprojnë me tingujt në mënyrë të personalizuar, duke u përshtatur me nevojat e tyre të veçanta në kohë reale.

Montimi në mur dhe përdorimi i një kablli CAT5 me një konektor RJ-45 e bënë instalimin e ZC8 EU shumë të thjeshtë dhe pa ndërprerje. Këto kontrolla të përshtatshme janë dizajnuar me një prekje të lehtë dhe një pamje tërheqëse, duke siguruar një zgjidhje elegante për situatat kur kontrolli lokal është i rëndësishëm për përdoruesit e sistemit audio.

Përdorimi i teknologjisë analoge të voltazhit DC në këtë produkt bën që ai të jetë i qëndrueshëm dhe i përshtatshëm për një shumëllojshmëri mjedisesh komerciale dhe profesionale.

Vlerësime

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

Specifikime

Connectors (2) RJ-45
Series Wiring Maximum Cable Length varies with number of Zone Controllers. For Example,Three Zone Controllers: 600 ft. Six Zone Controllers: 300 ft.
Parallel Wiring using ZC-BOB Up to Six Zone Controllers: 1000 ft.
Parallel Wiring Cable CAT5 or CAT5E with 28.6 Ohm/M (Ohm/1000ft.) nominal DCR and rated VW-1 or higher.
Safety Agency Certifications UL 60065, IEC 60065, EN 55013, E60065

Broshure