Kontrolleri dbxZC2V-EU eshte dizajnuar për të ofruar një gamë të gjerë të kontrollit logjik, duke përdorur voltazh analog DC. Përveç funksioneve bazë si zgjedhja e burimit për zonën, kontrolli i volumit, ZC2 EU mund të përdoret për zgjedhjen e programeve ose skenave për sigurinë nga zjarri. Këto mundësi kontrolli bëjnë ZC2 EU një pajisje të përshtatshme për situata të ndryshme, duke përfshirë ambientet komerciale, zyrat, dhe shumë të tjera.

Montimi i lehtë në mur dhe përdorimi i kabllës CAT5 me konektorë RJ-45 bënë instalimin e ZC2 EU shumë të thjeshtë dhe të shpejtë. Ky produkt ofron një zgjidhje të thjeshtë, duke përdorur teknologjinë më të fundit për kontrollin e sistemeve audio në një mjedis të caktuar. Gjithashtu, ky model është i përshtatshëm për distanca të mëdha deri në 1000 ft, duke përdorur teknologjinë e njohur CAT5 për lidhjen dhe transmetimin e sinjalit. Përvoja e përdoruesit është e lehtësuar nga dizajni i thjeshtë dhe prezenca e një seri butonash të përshtatshme për kontrollin e sistemit audio.

Vlerësime

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

Specifikime

Connectors (2) RJ-45
Series Wiring Maximum Cable Length varies with number of Zone Controllers. For Example,Three Zone Controllers: 600 ft. Six Zone Controllers: 300 ft.
Parallel Wiring using ZC-BOB Up to Six Zone Controllers: 1000 ft.
Parallel Wiring Cable CAT5 or CAT5E with 28.6 Ohm/M (Ohm/1000ft.) nominal DCR and rated VW-1 or higher.
Safety Agency Certifications UL 60065, IEC 60065, EN 55013, E60065

PDF