Na kontaktoni

Si klient i AUDIOSHOP, mund të na kontaktoni për çdo kërkesë, pyetje ose këshillë lidhur me produktet dhe shërbimet tona. Jemi këtu për t’ju ndihmuar!

+355 69 7022 804

per më tepër informacion rreth produkteve kontaktoni me zyrën e shitjeve

[email protected]

për cdo pyetje në lidhje me produktet ose detaje të tjera mund të na kontaktoni në e-mail më sipër