Dërgesa/Dorëzimi   

Rrjeti jonë i operimit on-line, ofron transportin më të shpejt dhe më pak të kushtueshëm në vend, duke lënë pas çdo konkurrent. Ne ofrojmë suport për të gjithë konsumatorët. Për çdo porosi, kërkesë, sugjerim, apo pyetje, ne do të bejmë të pamundurën të përgjigjemi në kohë reale. Në rastet më të vona, përgjigjet do të kthehen brenda 24 orëve.

Dorëzimi i produktit të porositur sipas kërkesës suaj bëhet përmes regjistrimit të pagesës suaj. Dorëzimi i produktit është i mundur, në të gjtha qytetet e Republikës së Shqiperisë.

Dorëzimi i produktit të porositur brenda Tiranës bëhet brenda 24 oreve.

Për qytetet e tjera produkti dorëzohet brënda 72 orëve te klienti.

  • Për çdo porosi mbi vlerën 5000 Lek, transporti do të jetë falas në të gjtha qytetet e Republikës së Shqiperisë.
  • Brenda Tiranës, për çdo porosi nën vlerën 5000 Lek, transporti do të tarifohet në vlerën 200 Lek.
  • Në të gjitha qytetet e tjera, për çdo porosi nën vlerën 5000 Lek, transporti do të tarifohet në vlerën 300 Lek.