Nëse jeni fans i këtij zhanri dhe ndonjëherë organizoni një festë, karaoke, ose jeni DJ, atëherë ky nuk duhet të mungojë nga koleksioni juaj audio. Por edhe pse ky mikrofon ka një pamje retro, specifikat janë gjithçka përveç retro.

UDM-60 është një mikrofon i plotë me të gjitha karakteristikat që përmbushin kërkesat e sotme. Mund ta lidhni me XLR në të gjitha sistemrat e audios që perdoren sot. Ndërfaqja magnetike on-off parandalon dëgjimin e klikimeve dhe plopseve të pakëndshme gjatë përdorimit. Dhe gjithashtu, ajo që bie në sy është ndërtimi i tij i qëndrueshëm. Kur e merrni për herë të parë, vëreni: keni diçka të solide në dorë.

Vlerësime

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.