Karakteristikat Kryesore:

  1. Fuqi e Lartë dhe Performancë Cilësore: JBL IRX ONE ofron një fuqi të admirueshme dhe cilësi të shkëlqyer të tingujve, duke përdorur teknologjinë më të re dhe inovative të JBL.
  2. Dizajn Portativ dhe Lehtë: Boksi është i dizajnuar me përqendrim në portabilitet dhe përdorueshmëri. Peshon lehtë dhe ka një formë kompakte, e cila e bën të lehtë për transportim dhe vendosje në ambiente të ndryshme.
  3. Kontroll të Lehtë: Përdoruesit mund të kontrollojnë parametrat e tingullit dhe të përshtatojnë konfigurimet përmes një ndërfaqe të lehtë dhe të kuptueshme.
  4. Pajisur me Bluetooth: JBL IRX ONE është e pajisur me teknologjinë Bluetooth, duke e bërë të lehtë të lidhet me pajisjet mobile për transmetim të drejtpërdrejtë të muzikës.
  5. Përdorim Universal: Ideale për performanca live, prezantime, ambientet e vogla dhe të mesme, kafene, dhe shumë situata të tjera ku nevojitet një zë i pastër dhe i fuqishëm.
  6. Ndërtim i Qëndrueshëm dhe i Durueshëm: Përveç cilësisë së tingujve, boksi është ndërtuar për të qëndruar në kushtet më të ndryshme të përdorimit.

JBL IRX ONE përfaqëson një zgjedhje të shkëlqyer për ata që kërkojnë një boks aktiv të dizajnuar me teknologjinë dhe njohuritë e avancuara të JBL, duke ofruar një performancë të shkëlqyer në një pakt të kompaktuar dhe të përdorueshmërisë së lehtë.

Vlerësime

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

Video

Manual