DBX 640 është një procesor digital me 6 hyrje dhe 4 dalje, i cili siguron kontroll të avancuar të audio-s. Ky procesor është projektuar për të ofruar ndarjen dhe procesimin e sinjalit audio në gjashtë hyrje dhe katër dalje të ndryshme, duke e bërë të përshtatshëm për aplikime të ndryshme si restorante, hotele, salla konferencash dhe ambiente të tjera.

Me DBX 640, ju keni mundësinë për të krijuar dhe përshtatur zonat e zërit sipas nevojave tuaja. Procesori vjen me një gamë të gjerë opsionesh për kontrollin e cilësisë së zërit, duke përfshirë ekuilizimin, kompresimin, filtrat e zërit dhe shumë të tjera. Kjo ju lejon të të plotësoni akustikën dhe preferencat e dëgjuesve në çdo zonë të sistemit tuaj.

DBX 640 ofron një frekuencë përgjigje prej 20Hz deri në 20kHz, duke siguruar që të gjitha detajet e zërit të jenë të qarta dhe të plota. Kjo përgjigje e gjerë frekuencore mundëson performancë të lartë audio dhe dëgjim të shkëlqyeshëm për të gjithë.

Përveç kësaj, procesori 640 ka lidhje fleksibile për të përshtatur nevojat tuaja. Me gjashtë hyrje dhe katër dalje, ju mund të lidhni burime të ndryshme audio si mikrofona, pajisje audio, dhe shumë të tjera. Kjo ju jep mundësinë për të organizuar sistemin tuaj të zërit në mënyrë që të përshtatet me strukturën dhe nevojat e ambientit tuaj.

Vlerësime

Nuk ka ende vlerësime për këtë artikull.

Vlerësim mund të bëjnë vetëm klientët e regjistruar që e kanë blerë këtë artikull.

Specifikime

Input (6 total) (2) Switchable line or mic inputs (4) RCA Source
Input Connectors Euroblock (Line and Mic) RCA (Source)
Input Type Electronically balanced/RF-filtered
Input Impedance 50k ohm balanced, >75k ohm unbalanced
Max Input +20dBu Mic/Line, +12dBu RCA
CMRR >40dB, typically >55dB @ 1 kHz
Mic Preamp gain 30 to 60dB
Mic Preamp Equivalent Input Noise (EIN) <-118dB
Mic Preamp Phantom Power 15V
Output 4 total
Output Connectors Euroblock
Output Type Electronically Balanced, RF Filtered
Output Impedance 120 ohms balanced, 60ohm unbalanced
Max Output +20dBu
A/D Converter dbx Type IV™ conversion system
A/D Dynamic Range (line) >113 dB, A-weighted, >110 dB unweighted
Type IV Dynamic Range >119dB, A-weighted, 22kHz; BW: >117dB, unweighted, 22kHz BW
Digital Output RCA 24-Bit oversampling
Digital Output Dynamic Range >114 dB A-weighted, 110dB unweighted
Sample Rate 48kHz
D/A Dynamic Range 112 dB A-weighted, 109dB unweighted
Dynamic Range >109 dB A-weighted, >106 dB unweighted
THD+Noise 0.003% typical at +4dBu, 1kHz, 0dB gain
Frequency Response 20Hz – 20kHz, +/-0.5dB
Interchannel Crosstalk >80dB typical
Propagation Delay 0.6 msec
Operating Voltage 100VAC 50/60Hz, 120VAC 60Hz and 230VAC 50/60Hz
Power Consumption 29 W
Unit Weight 6.8 lbs.(3.1 kg)
Shipping Weight 8.8 lbs. (4.0 kg)
Dimensions 1.75” H x 5.75” D x 19” W
Safety Agency Certifications UL 600065, IEC 60065, EN 55013, E60065

Broshure